HSV Magic Adventure

Här är hon, det andra fartyget från Niklas Kock! Och visst är resultatet något riktigt intressant! Lite inslag av ex Sally Albatross utan att det blivit allt för mycket kopia av det hela... Enligt mig bra mycket snyggare än första fartyget XFF Adventure, tycker Niklas själv också...


Photo: © Niklas Kock, ShipWorld

Längd:

ca 215 m

Längd o a:

ca 235m

Bred:

ca 35m

Bred o a:

ca 36m

Knop:

25

Djupgående:

ca 7 m

Höjd:

52 m

BRT:

ca 60 000

Bildäck:

1

Trailerdäck:

2

Lastmeter:[totalt]

?

Lastmeter:[på bildäck]

1620

Lastmeter:[trailerdäck1]

1890

Lastmeter:[trailerdäck2]

?

Passagerare:

ca 3158

Hytter

ca 1216

Antal våningar:

14 [15 med SkyBar]

Besättning:

ca 500

Restauranger:

8 st

Affärer:

5 st

Gågata:

Ja

Restauranger:

8

Barer:

? [inte räknat]

Affärer:

5

 

 Fartyget kommer att ha en 3 vånings nattklubb högst upp i fören, under den så följer det med hytter neråt. Under däck 6 så finns det inga passagerarytor. På däck 7 så börjar gågatan som är 8 våningar hög, varav 2 våningar med restauranger, barer, affärer m.m. I slutet av gågatan finns som på Silja Serenade/Symphony en bar med "riktig" öl. Där uppträder trubaduren om kvällarna. 

Högst upp så har på däck 15 så har vi discot där spelas allt från klassisk musik (på dagarna) till ren teknomusik på kvällarna. Sen på våning 14 så har vi poolavdelningen med bar, frisör, solarium och massageavdelning. Där finns det olika pooler. Som t ex bubbelpool, barnbassäng och en 15 m bassäng. 

Sen på våning 13 så börjar som sagt nattklubben. Men där finns även konferenshallarna och några affärer bland annat Duty Freen. Ombord på fartyget finns det ca 90 konferenshallar på ca 18 kvadratmeter. 

På Våning 12 är det bara hytter och nattklubb samma sak gäller däck 11. På däck 10 och 9 är det bara hytter och inget annat.

Kommentera fartyget i BAREN!

Photo © Niklas Kock, ShipWorld
Öppna ShipWorld i ett nytt fönster
Open ShipWorld in a new window